V-a fi o zi friguroasa de iarna, in care fiecare dintre noi vom avea nevoie de putina caldura. Caldura care sa ne ajute sa mai uitam de iarna ce si-a facut simtita prezenta pe neasteptate, care s-a instalat mai repede decat ne-am fi asteptat oricare dintre noi.
Daca vorbim de incalzit suflete, de petrecut calitativ si de iesit din starea generala de nevoi, griji si lipsuri, va invitam maine, 3 decembrie 2010 la un proiect organizat de catre Scoala cu clasele I-VIII nr.3, Voluntari judetul Ilfov in colaborare cu Directia Educatie, Cultura, Sport si Ingrijire Comunitara, Voluntari, judetul Ilfov in parteneriat cu Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – o9atitudine!
Veti avea parte de un spectacol cu dansuri traditionale romanesti, machedonesti si bulgaresti iar copii de la corul elevilor din Domensti va vor incanta auzurile. Sub indrumarea profesorilor coordonatori, copii vor avea parte si de un atelier de pictura pe vase din ceramica arsa la rosu. Tot aici va avea loc si o expozitie, pe holurile Casei de Cultura din Voluntari, ce v-a cuprinde lucrarile elevilor din scolile participante la eveniment(pictura religioasa pe sticla, pictura naiva, textile).
SmartBranding, in calitate de partener al evenimentului, v-a sustine si promova, cu acesta ocazie, si noul proiect OLO ce v-a demara luni(6 decembrie 2019)- Ce tie nu iti mai trebuie, altuia ii poate fi necesar! Vom reveni cu mult mai multe detalii in cursul zilei de maine, atunci cand va vom invita pe toti sa participati in cursa pentru zambetele celor care isi permit mai putin ca noi.
Suntem convinsi ca este mai mult decat s-ar putea astepta cineva de la o zi de vineri, o zi plina de multa voie buna.